ORDIN Nr. 178-p din 24.12.2015 Cu privire la mențiune
Button Back

Clama
  • ORDIN Nr. 178-p din 24.12.2015 Cu privire la mențiune

    La data de 15 decembrie 2015, în Gimnaziul Călmățui, s-a desfășurat seminarul metodic raional ”Diversificarea activităților  extracurriculare- unul din factorii de bază ai incluziunii școlare” cu participarea directorilor adjuncți pentru educație din instituțiile preuniversitare din raion.

    În cadrul seminarului au fost urmărite următoarele obiective:

    • Actualizarea conceptelor: incluziune școlară, factori ai incluziunii școlare, diversificare, activități extracurriculare.
    • Argumentarea relației activitate extracurriculară versus incluziune școlară.
    • Promovarea schimbului de experiență  din instituțiile cu reușite în incluziunea școlară.

     

    Direcția Învățămînt aduce mulțumiri direcției instituției: domnului Dodu Nicolae, director, dnei Valentina Damian, director adjunct, pentru buna organizare a seminarului. Menționăm activitatea cadrelor didactice care au desfășurat activități demonstrative apreciate cu calificativul foarte bine: Casian Angela, conducătoarea cercului ”Quiling și Mărgăritare”, subiectul” Confecționarea fulgilor și a jucăriilor pentru pomul de Crăciun”; Copăceanu Elena, oră de diriginție în clasa VI–a ”Valorile eter-umane. Adevărul”;  Damian Valentina, oră de diriginție în clasa VII-a” Moldovă, pămînt strămoșesc”; Barbărasă Elena, ora opțională clasa VIII-a, la ”Educație pentru sănătate”, ”Alimentare sănătoasă și la școală și acasă.”, Siribneac Elena, oră de diriginție, clasa II-a” După o muncă cu har-odihna e un dar”, Corja Larisa , conducătoarea cercului de dans ”Busuioc moldovenesc”, director adjunct pentru educație. 

    Reieșind din cele menționate mai sus, se aduce mulțumire colectivului profesoral al Gimnaziului Calmațui, în frunte cu Dodu Nicolae, director, Damian Valentina, director adjunct, Corja Larisa, director adjunct pentru educație. pentru responsabilitate și buna pregătire a seminarului cu directorii adjuncți pentru educație. 

    Postat 24 decembrie 2015

Documente anexate

Nr Titlul documentelor anexate
1457 ordin_178 (ordin cu privire la mentiune.doc)
ordin_mentiune
Button Home Button Top of Page