ATENȚIE !!! Ordin_COLECTAREA DATELOR TESTAREA NATIONALA
Button Back

Clama
  • ATENȚIE !!! Ordin_COLECTAREA DATELOR TESTAREA NATIONALA

    În atenţia maximă a directorilor de şcoli

     

                  Direcţia Învăţămînt Hînceşti, în scopul realizării  eficiente şi corecte a prevederilor  ordinului Nr. 547 din 10.06.2015 al ME, vine adiţional  cu  următoarele explicaţii:

            1)  În conformitate cu   prevederile ordinului ME nr. 547 din 10.06.2015  în ziua de 15.06.2015 după finalizarea examenului  la Istorie românilor  si universală, de către toţi absolvenţii claselor a IX-a  vor fi completate  Chestionarele pentru elevi  în  cadrul Proiectului Reforma Învăţămăntului în Republica Moldova, (anexa nr.1)

            2)  În aceeaşi zi, vor completa chestionare ( anexa nr.2) şi diriginţii claselor a IX si IV.

            3)  În procesul de realizare a prevederilor ordinului menţionat expediem anexat Instrucţiuni cu referirea la modalitatea de activitate şi ordinul DÎ.

            4)  În cazul cînd unul din diriginţi este în concediu direcţia îl recheamă şi identifică posibilitatea de recuperare a timpului utilizat .

             5)  La nivel de fiecare  instituţie , diriginţii  vor fi persoanele responsabile  de introducerea Datelor în fişierul Excel ,pe care îl vor expedia Direcţiei de Învăţămînt.

     

    Se anexează: Ordinul ME nr. 547 din 10 iunie 2015, Instrucțiunea cu privire la colectarea datelor, Chestionarele respective și Ordinul Direcției Învățămînt, 

     

                            Şefa DÎ Hînceşti                                           Valentina Tonu

    Postat 12 iunie 2015

Documente anexate

Nr Titlul documentelor anexate
1138 COLECTAREA DATELOR_TESTARI NATIONALE_CL4-9_2015 (COLECTAREA DATELOR_TESTARI NATIONALE_2015_CL4-9.zip)
Button Home Button Top of Page