MESAJUL DE FELICITARE al ȘEFEI DIRECȚIEI ÎNVĂȚĂMÂNT HÂNCEȘTI: Ziua de Unu septembrie...
Button Back

Clama
  • MESAJUL DE FELICITARE al ȘEFEI DIRECȚIEI ÎNVĂȚĂMÂNT HÂNCEȘTI: Ziua de Unu septembrie...

    Dragi elevi, pedagogi, educători, părinți - actori ai procesului de învățământ din instituțiile raionului Hînceşti!

    Ziua de Unu septembrie ne readuce, în fiecare an, ca pe o familie, în spațiul școlii. E un început care poartă amprenta unor ani neordinari, dar care ne va aduna cu dor și multă râvnă în sălile de clasă, primenite și capacitate de a-și adăposti tezaurul intelectual al națiunii.

    În anul şcolar, care tocmai debutează, este nevoie de și mai multă unitate și coerenţă, astfel încât fiecare școală din raionul Hînceşti să rămână sau să devină locul unde se împlinesc destine: ale elevilor, dar și ale profesorilor, locul unde energia, inteligența, potențialul copiilor noştri sunt puse în valoare și canalizate spre realizarea de sine. Este mult prea semnificativ popasul pe care îl vom face, desfășurând prima oră a anului şcolar -„Moldova Europeană”.

    În contextul obținerii de către Republica Moldova a statutului de țară candidată la aderarea la Uniunea Europeană, fiecare elev va trebui antrenat în discuții și activități ce l-ar ajuta să înțeleagă oportunitatea țării spre progres.

    Dragi elevi, cei care abia intrați în lumea școlii sau care vă reîntoarceți la ea!

    Vă urăm ca anul 2023 -2024 să fie un an al bucuriei și împlinirii sufletești.

    Stimați colegi! Vă mulțumim pentru modul în care ați răspuns imperativelor anului școlar precedent. Vă dorim sănătate, energie, credință în ceea ce faceți și cât mai multe realizări profesionale.

    Dragi părinți! Suntem încredințați că prețuiți școala și pe cei care o slujesc. Ştim că Vă doriți să se împlinească așteptările legate de copiii dumneavoastră. Acest lucru este posibil printr-o permanentă colaborare cu învăţătorii și profesorii clasei. Vă urăm ca 2023-2024 să fie un an şcolar uşor, plin de succese retrăite alături de copiii noștri.

    În numele colegilor mei, angajați ai Direcției Învățământ Hînceşti, Vă urez tuturor putere de a rezista și a învinge provocările, sănătate morală și fizică pentru a vă fortifica potențialul și multă dorință de a Vă asuma cel mai activ rol - creșterea și educarea schimbului de mâine al țării.

    Într-un ceas bun! Doamne ajută tuturor!

                                                                                                   În numele angajatilor DI Hînceşti, şefa direcției, Valentina TONU

    Postat 30 august 2023

Ziua de Unu septembrie, 2023
Button Home Button Top of Page