Școala securității pentru copii „Împreună reducem riscurile”
Button Back

Clama
  • Școala securității pentru copii „Împreună reducem riscurile”

     
    La 29-30 mai 2024, în temeiul Ordinului comun al MEC și MAI ale Republicii Moldova nr.239/574 din 26.04.2024 Cu privire la organizarea și desfășurarea Școlii securității pentru copii „Împreună reducem riscurile”, pe Stadionul municipiului Hîncești, s-a desfășurat Concursul Național Școala securității pentru copii „Împreună reducem riscurile”, ediția 2024.
    6 echipe de elevi din 4 raioane (Hîncești, Cimișlia, Basarabeasca și Leova):
    - LEII ROȘII din LT „M.Eminescu” Hîncești;
    - SALVATORII din LT „M.Sadoveanu” Hîncești;
    - SPARTANII din LT „C.Spătaru” Leova;
    - EVRICA din LT „I. Creangă” Cimișlia;
    - ATRIA din LT „M. Eminescu” Cimișlia;
    - Echipa „CEI 12 MUȘCHETARI” din LT „M.Eminescu” Sadaclia, Basarabeasca, pe parcursul a 2 zile, au fost ghidate de specialiștii Direcției Situații Excepționale mun. Hîncești, demonstrând măiestrie în vederea nivelului de pregătire în caz de situații excepționale. Elevii au dat dovadă de curaj, creativitate și ingeniozitate, implicându-se activ în cele 6 probe de concurs.
    Rezultatul fiind următorul:
    Locul I - Echipa „CEI 12 MUȘCHETARI” din LT „M.Eminescu” Sadaclia, Basarabeasca.
    Locul II – „LEII ROȘII” din LT „M.Eminescu” Hîncești
    Locul III – „EVRICA” din LT „I. Creangă” Cimișlia.
    Direcția Învățământ Hîncești aduce mulțumiri DSE mun.Hîncești și pentru organizarea sistematică a activităților de prevenire a situațiilor excepționale și de urgență în instituțiile de învățământ din raion, formând elevilor deprinderi și abilități de respectare a regulilor de securitate în diferite situații de urgență, îndemnându-i pe copii să promoveze un stil de viață sănătos și să manifeste solidaritate cu salvatorii și pompierii, care mereu sunt la datorie.

    Postat 31 mai 2024

Button Home Button Top of Page