Hackathon-ul "REClama"
Button Back

Clama
  • Hackathon-ul "REClama"

    În atenția managerilor școlari.

    Direcția Învățămînt Hîncești propune spre mediatizare și implicare.

    Centrul Republican pentru Copii și Tineret ARTICO organizează în data de 25.01.2020 Hackathon-ul „REClama”.
    Evenimentul are ca scop stimularea, motivarea și promovarea interesului față de procesul de filmare și editare a video, dar și dezvoltarea spiritului competitiv în rândul elevilor.

    La Hackathon-ul „REClama” pot aplica echipe formate din maxim 6 membri și minim 3 membri, cu vârsta cuprinsă între 11-14 ani, însoțiți de un mentor (profesor).

    Evenimentul se va organiza în 2 etape:

    1. Preselecția
    Echipele cointeresate de participare vor transmite până pe data de 17.01.2020 un video de maxim 2 min, în care va fi filmată echipa ce va relata motivația de a participa la competiție. Video va fi transmis completând formularul online https://forms.gle/kMM52io3HUGKxJR98

    2. Marea competiție
    Din toate echipele aplicate, vor fi selectate doar 10 echipe, de către un juriu specializat în funcție de video creat cu motivația de participare a acestora. Echipele ce au trecut preselecția, vor fi anunțate după data de 17.01.2020.
    Doar echipele selectate vor participa în competiția finală.
    În cadrul competiției va fi dată sarcina de a crea un video publicitar la un anumit produs, oferit de sponsorul general al evenimentului.
    Toate echipele participante în marea competiție vor primii premii din partea organizatorilor și a partenerilor evenimentului.

    Pentru alte detalii, scrieți-ne la adresa de email maria.pasat@artico.md 

    Ex. Irina Budurin specialist metodist

    Postat 14 ianuarie 2020

Button Home Button Top of Page