Direcția Învățământ Hîncești informează despre recomandările Ministerului Educației, Culturii și Cercetării
Button Back

Clama
  • Direcția Învățământ Hîncești informează despre recomandările Ministerului Educației, Culturii și Cercetării

    __________                                                        În atenția  managerilor  școlari

     

     

     

           Direcția  Învățământ  Hîncești  informează  despre recomandările Ministerului  Educației, Culturii și Cercetării conform scrisorii  nr. 03/1-09/700  din 21. 02. 2018, care a examinat demersul Societății cu răspundere limitată „BVG  Grup Argus„  cu  referire la organizarea activităților educaționale  și distractive,  cu suportul Planetariului  mobil  Saturn,  în  instituțiile de învățământ  din  Republica  Moldova.

         Toate instituțiile  de învățământ  ce se află în subordinea Administrației Publice Locale  (APL)  de nivelul I și  II  și a subdiviziunii Direcției Învățământ Hîncești  urmează  să  adresați un demers către Direcția Învățământ Hîncești pentru coordonarea  acțiunilor  menționate  spre  realizarea la nivel de instituții, anexând pachetul de documente necesare,  precizând aspectele ce vizează:  scopul și sarcinile activităților planificate, descrierea conceptului și timpul necesar,  tematica  enunțată,  participanții implicați, beneficiarii activităților  și impactul educativ al acestora.

         Concomitent, Ministerul Educației, Culturii și Cercetării atenționează asupra necesității stabilirii orarului activităților planificate și condițiile de realizare prin coordonarea prealabilă, cu Direcția Învățământ Hîncești, astfel ca aceasta să nu afecteze buna desfășurare a orelor de program, să corespundă vârstei, nevoilor și așteptărilor elevilor și să nu impună activități improprii cadrelor didactice  și elevilor.

          În acest sens,  Direcția Învățământ Hîncești vă recomandă să manifestați responsabilitate și să acordați o atenție sporită scopurilor manifestate de către Asociații/organizații  în vederea încheierii acordurilor, în condițiile legislației în vigoare.

     

     

               

     

     

     

     Ex:G.Zamurca specialist-metodist DÎ

     Tel:  0269 2-38-31.

    Postat 27 februarie 2018

Button Home Button Top of Page