În atenția profesorilor ciclului liceal!
Button Back

Clama
  • În atenția profesorilor ciclului liceal!

    Pe data de 11 martie își va da startul proiectul național ”Moldova Dezbate”. Este un proiect de 5 luni, finanțat de Ambasada SUA în Republica Moldova, adresat profesorilor care vor fi pregătiți și antrenați de traineri internaționali pentru a fi inițiatori în crearea unor cluburi locale de dezbateri în școala în care activează. În total vor fi organizate 5 conferințe republicane cu ateliere de instruire conduse de traineri internaționali precum și 2 competiții între cluburile formate.

    Cine?

    Dacă sunteți un profesor activ, energic, vă caracterizează inițiativa și entuziasmul, vă place să vă implicați în activități extra curriculare și considerați că educația non-formală are un potențial enorm pentru elevi,  atunci sunteți candidatura ideală pentru a participa în acest proiect.

    Vă rog să vă înregistrați completând formularul

    https://debateacademy.typeform.com/to/gQwa96

    Criterii de selectare

    Numărul de profesori selectați pentru proiect este limitat.

    Candidații vor fi selectați nu doar după criterii teritoriale (scopul nostru fiind să acoperim întreaga republică) dar și după criterii temporale (adică cine a completat întâi formularul va avea prioritate).

    Termenul limită de înregistrare: 3 martie

    Pentru mai multe detalii vizitați pagina noastră de facebook

    https://www.facebook.com/MoldovaDezbate/?ref=br_rs&qsefr=1

    sau alte detalii pot fi solicitate la nr. de telefon 079179246 (Nederița Liliana, coordonator de proiect) sau la adresa de email: nederita@gmail.com

    Postat 20 februarie 2017

Button Home Button Top of Page