Îți mulțumim, Vasile Juc. Vei rămâne veșnic în inimile noastre!
Button Back

Clama
  • Îți mulțumim, Vasile Juc. Vei rămâne veșnic în inimile noastre!

    Un OM, un Destin, o Viață trăită cu demnitate

                    DÎ Hâncești și întregul sistem educațional al raionului regretă profund dispariția fulgerătoare dintre noi a dlui Vasile Juc, specialist în cadrul DÎ, pedagog și om de o cumsecădenie aparte.

                    S-a născut la 02 septembrie 1949 în satul Nemțeni, raionul Hâncești. A absolvit școala medie din satul natal, apoi își urmează studiile la Institutul Pedagogic de Stat din Tiraspol, facultatea de matematică.

                    Debutul profesional și-l face  în calitate de profesor de matematică în localitatea  din s. Vărzărești, raionul Nisporeni.  Pe parcursul anilor 1972-1974 a activat în calitate de director al școlii de opt ani din s. Pervomaiscoe, raionul Hâncești. Își urmează activitatea pedagogică în instituțiile din localitățile Ivanovca și Crasnoameiscoe, predând matematica. În perioada  1978-1980 este șeful Secției raionale de cultură. Din 1992 activează ca pedagog la Școala Profesională Hâncești și Școala-internat din aceeași localitate.

                    Începând cu 1999 până în prezent a fost angajat în funcție de metodist, șef al Centrului Metodic, inspector școlar în cadrul Direcției Învățământ Hâncești. S-a bucurat de autoritate printre cadrele didactice și manageriale din raion, fiind o personalitate de o corectitudine aparte și o conduită civică deosebită.

                Exprimăm sincere condoleanțe familiei sale, rudelor și apropiaților și tuturor celor care l-au cunoscut.

                Dumnezeu să –l odihnească în pace , dimpreună cu drepții.

                ...Îți mulțumim, Vasile Juc. Vei rămâne veșnic în inimile noastre!

    Postat 11 ianuarie 2017

Îți mulțumim, Vasile Juc. Vei rămâne veșnic în inimile noastre!
Button Home Button Top of Page