În atenţia profesorilor de limbă engleză!!!
Button Back

Clama
  • În atenţia profesorilor de limbă engleză!!!

     

       Asociaţia Obştească META, scopul căreia este îmbunătăţirea procesului de predare în Republica Moldova, vine cu propunerea de a colabora cu Direcţia Generală a Educaţiei, Cimişlia în promovarea şi valorificarea profesorilor de limbă engleză.

     În acest context, A.O META organizează un training ce va consta din 4 sesiuni (a cîte o oră 20 minute fiecare), la data de 29 octombrie 2016, în incinta LT „M.Eminescu”, Cimişlia, începînd cu ora 10.00 pînă la orele 16.00.

       Formatorii din cadrul acestui training sunt specialişti în predarea Limbii Engleze şi formatori naţionali care au fost atestaţi în cadrul programului Training Trainers programm for EFL teachers, organizat pe parcursul anului de studii 2015-2016 de A.O META cu susţinerea ME al RM.

       Participanţii la training vor primi certificate care sunt semnate atît de A.O Meta cît şi de reprezentanţii Ministerului Educaţiei. Certificatele date pot fi ataşate la dosarele personale pentru acumulare de numărul necasar de credite la atestarea cadrului didactic

    Postat 26 octombrie 2016

Button Home Button Top of Page