Mesaj de felicitare cu ocazia zilei Financiarului
Button Back

Clama
  • Mesaj de felicitare cu ocazia zilei Financiarului

    Stimați lucrători din domeniul financiar,

    Stimați colegi!!!

     

            La 15 august se sărbătoreşte ziua lucrătorului din domeniul financiar, care a fost aprobată prin Decretul Preşedintelui Republicii Moldova nr.216 din 12 iulie 1995.

            În acest an, ziua financiarului se află la cea de-a XXI-a aniversare oficială.

            Cu acest prilej, Vă adresez sincere felicitări tuturor celor care sînt implicaţi în dezvoltarea continuă a sistemului financiar. Sîntem recunăscători, că împreună cu colegii Dstră, ați operat cu opțiuni favorabile la toate provocările, înregistrînd rezultate remarcabile în activitatea profesională, contribuind substanțial la promovarea reformelor din domeniul bugetar-fiscal, cu implementarea noilor metode de planificare și gestionare a finanțelor publice.

           De ziua Dumneavoastră profesională, Vă doresc succese și mari realizări în plan profesional, prosperitate, optimism, sănătate și bucurii în familie.

           Deoarece sărbătoarea profesională e una de suflet, propunem primarilor satelor, comunelor, orașului, manageriilor instituțiilor bugetare să valorifice ocazia sărbătorii și, pentru exercitarea eficientă a atribuţiilor de serviciu, manifestarea spiritului de iniţiativă, să acorde premii unice în mărime de pînă la un salariu de funcţie al salariatului din contul economiei mijloacelor pentru retribuirea muncii aprobate pe anul respectiv.

        

     

          Cu deosebita consideratie,

           Şef                                                                                              SECU Vasile

     

    Postat 14 august 2016

Documente anexate

Nr Titlul documentelor anexate
1780 Mesaj de felicitare cu ocazia zilei Financiarului (MESAJ FELICITARE_ZIUA FINANCIARULUI.PDF)
Button Home Button Top of Page