Urgent!!! Directorilor de licee.
Button Back

Clama
  • Urgent!!! Directorilor de licee.

    Stimaţi colegi,

    Vă comunicăm următoarele:

    1.      Proba de examen la GEOGRAFIE

    Pentru proba de examen la GEOGRAFIE candidaţilor li se permite să posede în cadrul probei de examen la geografie atlasele geografice şcolare: la Geografia fizică, Geografia umană a lumii şi Geografia mediului (vedeţi Programa pentru examenul de bacalaureat, anul de studii 2015-2016) şi RIGLĂ pentru a putea face măsurări pe hărţile din atlase.

    2.      Transmiterea DETECTOARELOR de metale la Agenție

    În ziua ultimei probe de examen (pentru unele centre de bacalaureat – data de 17 iunie 2016, pentru altele – data de 21 iunie 2016) Preşedinţii Comisiilor Raionale/Municipale de Examene vor aduce la Agenţie (biroul 437, dl Vasilachi Savelie, 022-237314, 067288717) detectoarele de metale. Se va respecta următorul algoritm:

    ·        Preşedintele Centrului de Bacalaureat transmite Preşedintelui Comisiei  Raionale/Municipale de examene prin proces-verbal detectorul și contractul (în contract trebuie să fie semnat Actul de restituire de către Preşedintele Centrului de Bacalaureat și aplicată ștampila);

    ·        Preşedintele Comisiei Raionale/Municipale de examene transmite detectorul și contractul dlui Vasilachi Savelie;

    ·        După verificarea detectorului, dl Vasilache Savelie transmite Preşedintelui Comisiei  Raionale/Municipale de examene a doua variantă a contractului, fiind semnat de către Agenție Actul de restituire și aplicată ștampila;

    ·        Preşedintele Comisiei Raionale/Municipale de examene transmite a doua variantă a contractului Preşedintelui Centrului de Bacalaureat.

    3.      Codurile candidaţilor pentru vizualizarea ON-LINE a rezultatelor

    Preşedinţii Comisiilor Raionale/Municipale de Examene vor ridica la data de 17 iunie 2016, din biroul 437, plicurile cu codurile candidaţilor pentru vizualizarea rezultatelor on-line. 

    În plicul pentru fiecare raion se vor regăsi plicurile pentru fiecare instituţie de învăţămînt cu candidaţi la examenul de bacalaureat.

    Dvs. veţi transmite prin act de predare – primire fiecărei instituţii de învăţămînt plicul cu codurile candidaţilor din această instituţie pînă la data de 21 iunie 2016.

    Instituţia de învăţămînt, sub semnătură, va transmite fiecărui candidat fişa cu informaţia personală şi un exemplar de instrucţiune pînă la data de 24 iunie 2016.

    Pagina www.bac.edu.md va fi activă în zilele de 27, 28 iunie 2016.

    Postat 15 iunie 2016

Button Home Button Top of Page