Comunicat de presă: Jocul final al ediției a V-a, Campionatul Republican de jocuri intelectuale „Sub cușma lui Guguță”
Button Back

Clama
  • Comunicat de presă: Jocul final al ediției a V-a, Campionatul Republican de jocuri intelectuale „Sub cușma lui Guguță”

    La data de  30 noiembrie, 2022,  la Chișinău, a avut loc jocul final al ediției a V-a a Campionatului Republican de jocuri intelectuale „Sub cușma lui Guguță. În perioada septembrie - noiembrie, 23 de echipe de gimnaziști și liceeni din raionul Hîncești au participat la o adevărată bătălie a creierilor.

    Campionatul Republican „Sub cușma lui Guguță” este o competiție pe echipe, care are la bază dezvoltarea erudiției și a gândirii critice. Participanții răspund la o serie de sarcini, demonstrând la maxim abilitățile de a gândi logic și de a comunica în cadrul unui grup de prieteni.

    În finala Campionatului au participat 26 de echipe din raioanele Anenii Noi, Călărași, Dondușeni, Edineț, Hâncești, Edineț, Dondușeni, UTA Găgăuzia,municipiile Bălți și Chișinău. Este important să menționăm că elevii din LT „Universum Sărata Galbenă au reușit să se claseze pe locul V, învrednicindu-se de certificate, diplome, jocuri de societate și alte premii.

     Felicităm echipa „Adio Gravitației” care a participat activ la Campionat și staffului de profesori din liceu.

    Proiectul „A V-a ediție a Campionatului Republican de jocuri intelectuale „Sub cușma lui Guguță” este realizat de către Asociația de jocuri intelectuale din Republica Moldova, în parteneriat cu UNICEF Moldova și Universitatea Pedagogică de Stat  „Ion Creangă” din Chișinău, în cadrul Programului de Granturi 2022 pentru Organizațiile de tineret al Ministerului Educației și Cercetării din Republica Moldova. 

    Inga Cojocaru, șefa SMCFP

    Postat 07 decembrie 2022

Button Home Button Top of Page