ATENȚIE MAXIMĂ MANAGERILOR și CONTABILILOR DIN URMĂTOARELE INSTITUȚII:
Button Back

Clama
  • ATENȚIE MAXIMĂ MANAGERILOR și CONTABILILOR DIN URMĂTOARELE INSTITUȚII:

    LT M.SADOVEANU

    LT ȘT.HOLBAN

    LT UNIVERSUM !!! (nu s-a prezentat autorizația în concordanță cu alocațiile executate și soldul disponibil pentru modificare)

    GM A.DONICI

    GM S.ANDREEV

    GM C.RADU

    GM BOBEICA

    GN BOGHICENI

    GM BUJOR

    GM A.BUNDUCHI

    GM CĂLMĂȚUI

    GM D.CREȚU!!! (nu s-a prezentat autorizația în concordanță cu alocațiile executate și soldul disponibil pentru modificare)

    GM DRĂGUȘENII NOI !!! (nu s-a prezentat autorizația în concordanță cu alocațiile executate și soldul disponibil pentru modificare)

    GM FUNDUL GALBENEI

    GM MEREȘENI

    GM M.VITEAZUL !!! (nu s-a prezentat autorizația în concordanță cu alocațiile executate și soldul disponibil pentru modificare)

    GM MINGIR

    GM MIREȘTI !!! (nu s-a prezentat autorizația în concordanță cu alocațiile executate și soldul disponibil pentru modificare)

    GM ONEȘTI

    GM PAȘCANI

    GM MITR. A.PLĂMĂDEALĂ

    GMG K.EVTEEVA

    GMG PERVOMAISCOE  !!! (nu s-a prezentat autorizația în concordanță cu alocațiile executate și soldul disponibil pentru modificare)

    ȘP HORJEȘTI

     

    ÎN REGIM DE URGENȚĂ SĂ EFECTUEZE DEZAGREGAREA ALOCAȚIILOR BUGETARE ÎN SISTEMUL INFORMAȚIONAL ”GAB” CARE AU FOST MODIFICATE ÎN LIMITA DEVIZELOR DE CHELTUIELI APROBATE PENTRU ANUL 2016 ÎN BAZA DEMERSURILOR PREZENTATE DE CĂTRE DVS.

    Despre finaliazarea procesului de dezagregare a alocațiilor bugetare se solicită respectuos să informați, pentru a  evita dezbalansarea sistemului bugetar pentru anul 2016.

     

    Responsabil:

    G.Țurcanu, Șef SMEFP

    026923776, 069484320

    Postat 23 octombrie 2016

Button Home Button Top of Page