Directorilor instituțiilor de învățământ
Button Back

Clama
  • Directorilor instituțiilor de învățământ

     

         În baza circularei ME nr.02/13-926 „Cu privire la colectarea deşeurilor” sunteţi informaţi despre semnarea unui Acord de Colaborare de către Minister şi Asociaţia pentru Reciclarea Deşeurilor de Ehipamente Electrice şi Electronice „MoldRec”în scopul protejării mediului ambiant prin colectarea în siguranţă a deşeurilor vizate, pentru a fi transmise spre reciclare sau distrugere.

       În temeiul prevederilor Acordului menţionat, Ministerul Educaţiei solicită managerilor şcolari de a asigura accesul echipelor Asociaţiei în instituţiile de învăţămînt, în scopul ridicării deşeurilor şi elaborării graficului de debarasare a deşeurilor.

       Colectarea deşeurilor va fi realizată de către Asociaţia „MoldRec” cu respectarea legislaţiei de mediu din Republica Moldova.

        Concomitent Direcţia Învăţămînt solicită ca toţi directorii instituţiilor de învăţămînt să verifice autenticitatea persoanelor ce vor colecta deşeurile  (permisul de colectare şi documentele de identitate).

        Despre predarea deşeurilor veţi informa Direcţia Învăţămînt prin prezentarea copiei de predare-primire a materialelor, semnate de ambele părţi.

     

    Ex.V.Juc

    Postat 13 octombrie 2016

Button Home Button Top of Page