MAXIMĂ ATENȚIE !!! ODIHNA DE VARĂ !!! Distribuirea foilor de odihnă a elevilor din institutiile preuniversitare în perioada estivală 2016
Button Back

Clama
  • MAXIMĂ ATENȚIE !!! ODIHNA DE VARĂ !!! Distribuirea foilor de odihnă a elevilor din institutiile preuniversitare în perioada estivală 2016

    Vă remitem atașat Distribuirea foilor de odihnă a elevilor din institutiile preuniversitare în perioada estivală 2016, inclusiv tururile pe fiecare tabără de odihnă separat, inclusiv pe instituție.

    1.  Copiii se prezintă  la ora  8 30, în fața Consiliului Raional cu certificatul medical, adeverința de  naștere/  buletin de  identitate (original+copia).

                  Copii sunt însoțiți de o persoană responsabilă.

    2.  20% din costul  foii se achită în contabilitatea Direcției Învățământ în baza cererii și documentului de identitate.

    Privighetoarea - 220  lei,  Molovata Nouă, Dubăsari - 290  lei,  Zorile Nistrene -278  lei.

    Notă: În costul biletului este inclus serviciile de transportatre a copiilor tur-retur, dacă copilul nu se prezintă în ziua  respectivă va pleca  personal și cheltuielile pentru transportarea copilului aparțin părintelui.

    Copii care trebuie să achite 20%  din costul foii să fie informați despre acest fapt , responsabilitatea achitării o poartă directorul instituției. Repartizarea foilor de odihnă se face în conformitate cu Hotărărea Guvernului RM nr. 617 din 18.05.2016 cu privire la organizarea  odihnei de vară a copiilor și adolescenților în sezonul estival 2016.

    Se acordă gratuit 25% din totalul biletelor repartizate în taberele de odihnă şi întremare a sănătăţii copiilor şi adolescenţilor următoarelor categorii de copii (din familiile beneficiare de ajutor social, în conformitate cu Legea nr. 133-XVI din 13 iunie 2008 cu privire la ajutorul social, şi/sau care au beneficiat de ajutor material în ultimele 12 luni, în baza Legii Fondului republican şi a fondurilor locale de susţinere socială a populaţiei nr. 827-XIV din 18 februarie 2000): 
        a) copii orfani;
        b) copii din familii monoparentale;
        c) copii din familii defavorizate;
        d) copii din familii cu 3 şi mai mulţi copii;
        e) copii aflaţi sub tutelă/curatelă;
        f) copii plasaţi în servicii de tip familial;
        g) copii plasaţi în centre de plasament temporar;
        h) copii din familii în care ambii părinţi sînt cu dizabilităţi;
        i) copii din familii în care ambii părinţi sînt pensionari;
        j) copii care au obţinut performanţe la studii sau sînt învingători la olimpiadele şcolare şi extraşcolare;
        k) copii ai solicitanţilor de azil politic, refugiaţilor recunoscuţi în Republica Moldova, beneficiarilor de protecţie umanitară şi ai persoanelor cărora li s-a recunoscut statutul de apatrid în Republica Moldova, precum şi copii din familii defavorizate în care unul din părinţi se încadrează în una dintre categoriile menţionate;
        l) copii cu dizabilităţi şi însoţitorii lor;
        m) copii ai veteranilor războiului de pe Nistru.

    Postat 05 iulie 2016

Documente anexate

Nr Titlul documentelor anexate
1744 ODIHNA DE VARĂ 2016 (repartizarea foilor de odihnă 2016_total.doc)
1745 ODIHNA DE VARA 2016 (graficul taberilor,2016.doc)
1746 ODIHNA DE VARĂ 2016 (Bobeica_Privighetoarea_distribuirea foilor.doc)
1747 ODIHNA DE VARĂ 2016 (Molovata Noua_Dubasari_distrirea foilor.doc)
1748 ODIHNA DE VARĂ 2016 (Zorile nistrene Vadul lui Voda_distribuirea foilor.doc)
Button Home Button Top of Page