ATENȚIE MAXIMĂ MANAGERILOR DE LICEE ȘI RESPONSABILILOR BAC
Button Back

Clama
  • ATENȚIE MAXIMĂ MANAGERILOR DE LICEE ȘI RESPONSABILILOR BAC

    Conform Instrucțiunii privind procedurile de administrare a Sistemului Automatizat de Prelucrare a Datelor, aprobată prin Ordinul nr. 35 din 28 ianuarie 2015, cap. II, secțiunea 5 Verificarea on-line a datelor în perioada 20-30 martie (p.31-34), trebuie să imprimați pentru fiecare candidat print-screen-ul cu datele candidatului (Anexele 3 și 4 la prezenta Instrucțiune), care trebuie să le remiteți și în format electronic la adresa alexcristy77@mail.ru pînă la 01 aprilie 2015. În cazul în care la această etapă de verificare sînt identificate erori, instituția de învățămînt anunță urgent Direcția și prezintă documentele corespunzătoare pentru corelarea datelor: demersul la instituția de învățămînt semnat de director, notă explicativă a directorului instituției de învățămînt copiile documentelor corespunzătoare (pagini din catalogul școlar, cererea candidatului, borderouri de notare, etc.)

    PREZENTAREA demersurilor cu privire la corectare - TERMEN LIMITĂ - 30 MARTIE 2015 !!!

    Pentru demersurile prezentate în termen nu vor fi iniţiate proceduri de aplicare a sancţiunilor pentru directorii de instituţii şi/sau persoane responsabile de la Direcţii.

    Dacă după data de 02 aprilie Agenţia de Asigurare a Calităţii va identifica erori în datele introduse în SAPD, atunci Agenţia va iniţia proceduri prin care vor fi aplicate sancţiuni pentru directorii de instituţii şi/sau persoane responsabile de la Direcţii.

    Postat 26 martie 2015

Button Home Button Top of Page