Concursul Naţional de Ştiinţe şi Inginerie „MoldSEF”, editia a III-a
Button Back

Clama
  • Concursul Naţional de Ştiinţe şi Inginerie „MoldSEF”, editia a III-a

    Buna ziua,

    In perioada 25-27 februarie 2015 va avea loc Concursul Naţional de Ştiinţe şi Inginerie „MoldSEF”, editia a III-a.

    Acest Concurs este organizat de către Ministerul Educației al Republicii Moldova, Compania Intel şi Asociaţia Companiilor Private în domeniul IT din Moldova.

     Concursul îşi propune identificarea și dezvoltarea inteligenţelor multiple la elevi, sporirea interesului pentru studiul matematicii, fizicii, informaticii, chimiei, biologiei și științelor naturale, științelor tehnice și de inginerie, precum şi susținerea copiilor dotați din Republica Moldova. (din invatamintul preuniversitar)

     

    Concursul este organizat pe 3 categorii tematice:

    I. Ştiinţe (Chimie, Biologie, Geografie, Fizică, Managementul mediului şi al ecosistemelor, Matematică aplicată sau pe domeniile interdisciplinare ale ştiinţelor enumerate).

    II. Ştiinţe aplicate (Inginerie mecanică, Energetică şi termotehnică, Electrotehnică şi electronică, Echipamente şi tehnologii de măsurare sau monitorizare, Reciclare, Economie).

    III. Tehnologia informaţiei (Știinţa calculatoarelor, Algoritmi, Programare, Inteligenţă artificială, Navigarea şi comunicarea, Aplicaţii software).

     
    Este un Concurs in cadrul caruia elevii prezinta proiecte de cercetare si inovare. Participarea la concurs este eligibila pentru elevii cu virsta de pina la 20 ani impliniti in 15 mai 2015.
     
    Site-ul Concursului www.isef.ict.md  
     
    Formularele de participare se vor completa online lde pe site-ul concursului  http://isef.ict.md/p/formular-de-inregistrare.html 
     
    Regulametul concursului poate fi gasit la adresa   http://isef.ict.md/p/regulament.html 
     
    Despre etapa internationala a concursului puteti afla la adresa  https://student.societyforscience.org/intel-isef 
     
    Incurajati copiii sa participe la acest concurs. 

    Postat 04 februarie 2015

Button Home Button Top of Page