Responsabililor SIME_2013_EXPLIXAŢII
Button Back

Clama
  • Responsabililor SIME_2013_EXPLIXAŢII

     

    Testare nationala cl.4 – SE SCRIU pentru toti elevii din cl. 5-12 cu colocvium la educatie fizica?

    Testare nationala cl.9 – SE SCRIU la toti elevii din cl.10-12 cu colocvium la educatie fizica?

     

    RASPUNS:

    Testarile/examinarile nationale se fac doar la cateva discipine scolare, de obicei limba de instruire, limba materna, matematica si, la sigur, nu la educatia fizica.

     

    In general, Formularul Elevul are urmatoarele subformulare:

     

    ATENŢIE - la insistenţa colegilor din diferite raioane: Notele anuale - aici se vor introduce notele luate de elev la incheierea anului curent de studii, tote disiciplinele scolare. O vom face-o, in luna iunie 2014.

     

    Notele Clasa a 4-a  - aici se vor introduce notele anuale si cele de la testarile nationale pe care le-a luat elevul absolvind clasa a 4-a, doar la disiciplinele scoase la testarile nationale. O facem in noiembrie 2013 in baza documentelor scolare pentru toti elevii din clasele a 5-a ... a 12-a. Daca se va dispune de informatie se va introduce, daca nu, nu. 

     

    Notele Clasa a 9-a - aici se vor introduce notele anuale si cele de la examenele nationale pe care le-a luat elevul absolvind clasa a 9-a, doar la disiciplinele scoase la examenele nationale. O facem in noiembrie 2013 in baza documentelor scolare pentru elevii din clasele a 10-a ... a 12-a.

     

    Notele Clasa a 12-a - aici se vor introduce notele anuale si cele de la examenele nationale (BAC) pe care le-a luat elevul la asolvirea clasei a 12-a, doar la disiciplinele scoase la examenele nationale (BAC). O vom face-o, evident, in luna iunie 2014.

     

    Postat 07 noiembrie 2013

Documente anexate

Nr Titlul documentelor anexate
352 Responsabililor SIME_2013_EXPLIXAŢII (Explicatii 2013-11-07.pdf)
Button Home Button Top of Page