ULTIMUL SUNET, 30 MAI 2023 !!! MESAJUL DE FELICITARE al ȘEFEI DIRECȚIEI ÎNVĂȚĂMÂNT HÎNCEȘTI, DNA VALENTINA TONU !!!
Button Back

Clama
  • ULTIMUL SUNET, 30 MAI 2023 !!! MESAJUL DE FELICITARE al ȘEFEI DIRECȚIEI ÎNVĂȚĂMÂNT HÎNCEȘTI, DNA VALENTINA TONU !!!

    Dragi elevi, stimați colegi, părinți, parteneri educaționali!

          Acum, la sfârșit de an școlar, mă adresez  dumneavoastră, tuturor celor care, în calitate de dascăli, elevi, părinți sau parteneri  ai educației, dați sens și faceți posibil ca actul educațional să fie unul prin care societatea  noastră să-și mențină și să-și întărească poziția de națiune democratică, bazată pe respectul  pentru  adevăr și pentru înaintașii noștrti.

           Fiecare dintre noi, pe parcursul vieții, are un rol direct sau indirect în raport cu educația, ca elev, ca profesor sau ca părinte. Nu am tăgăduit niciodată să expun că una dintre convingerile mele este că succesul educației rămâne determinat de acțiunea în echipă. Deaceea, în acest  moment al viselor și dorințelor împlinite, al bilanțurilor, când anul școlar 2022-2023 a dovedit că putem fi mai buni, doresc să vă mulțumesc  pentru ceea  ce faceți și făuriți, vă  îndemn să pătrundem în spațiul educațional și în continuare să-l menținem deschis colaborării, să privim la cei de lângă noi și  să dăruim dragoste, căldură.

           Perioada estivală, care ne așteaptă, s-o parcurgem cu multă prudență, pentru a ne întrema forțele, a ne pregăti atât fizic, cât și moral întru  asaltarea unui nou început, pe care ni-l dorim prietenos și generos de bine și frumos.

         Pe drumul parcurs de țara noastră spre integrarea europeană trebuie să dovedim a fi culți, iubitori de neam, de țară, să posedăm adevărul despre cine suntem, de unde venim și încotro mergem.

          Este imperios necesar să conștientizăm că o societate puternică este una care găsește răspuns la multiplele provocări pe care timpul i le rezervă. Urez tuturor să găsească răspunsul cel mai bun pentru viață prin educație!

           

                            Cu mult respect și admirație,

    în numele angajaților Direcției Învățământ Hîncești,

                            șefa direcției, Valentina TONU 

    Postat 29 mai 2023

ULTIMUL SUNET, 30 MAI 2023 !!!
Button Home Button Top of Page