În atenția Consiliilor școlare ale elevilor și responsabililor CȘE!
Button Back

Clama
 • În atenția Consiliilor școlare ale elevilor și responsabililor CȘE!

  În conformitate cu planul de activitate al Consiliului Raional al Elevilor, sub patronajul Direcției Învățământ Hâncești, în perioada 22 aprilie-3 mai 2019, se va desfășura Campania de caritate ”Noi nu suntem indiferenți”, destinată colectării surselor financiare pentru copiii nevoiași proveniți din familiile social vulnerabile din raionul Hâncești.

  Misiunea acestor campanii de caritate au în centru  copilul, care, prin deschiderea și inocența sa, ne ajută să credem într-o lume care poate deveni mai bună. Să fim generoși, să dăruim zâmbete și să împărtășim cu această ocazie o mică parte din bunăstarea noastră.

  Acţiunile de caritate, din cadrul acestei campanii de caritate, vor fi organizate de către Consiliile școlare și responsabilul de Consiliul școlar din instituțiile de învățământ din raion.

  Consiliul școlar, împreună cu elevii din instituție, vor pregăti concert/târgur/etc. la nivel local.  Biletele la concert și produsele de la târg vor avea preț simbolic. Sursele financiare colectate se vor transmite (sub forma de produse alimentare nealterabile, articole vestimentare, rechizite școalre) copiilor nevoiași din localitate.

  La sfîrșitul campaniei „Noi nu suntem indiferenți!”  se vor face totaluri care vor demonstra receptivitatea și altruismul nostru, dar și transparența exercițiului de caritate.

  Să le aducem o bucurie și celor care nu au avut parte de un Paște Fericit!

  Pentru mai multe informații apelați tel: 0269 2 38-35

  Postat 10 aprilie 2019

Button Home Button Top of Page