COMUNICAT DE PRESĂ: seminarul raional cu profesorii de limba engleză: "Factorii dinamizatori ai motivației pentru învățarea unei limbi străine"
Button Back

Clama
  • COMUNICAT DE PRESĂ: seminarul raional cu profesorii de limba engleză: "Factorii dinamizatori ai motivației pentru învățarea unei limbi străine"

    Marți, 19 martie, LT ”D.Cantemir” Crasnoarmeiscoe a fost gazda seminarului raional cu profesorii de limba engleză: Factorii dinamizatori ai motivației pentru învățarea unei limbi străine.

    În debutul întrunirii, dna director, Mladan Diana, a prezentat o succintă informație despre instituție și cadre didactice. Cu un cuvânt de salut și o scurtă prezentare despre localitate a venit domnul Alexandru Todeseiciuc, primarul comunei. Activitatea plenară a fost moderată de Cojocaru Inga,responsabilă de predarea limbilor străine în raion.

    MOTTO:  “Este aşa de greu, când trebuie să…, şi aşa de uşor când ai o motivaţie.”(Annie Gothlier)

    Mereu ne punem întrebări şi căutăm răspunsuri pentru acţiunile noastre sau ale semenilor. De multe ori auzim sau nu, de la elevii nostri remarci de genul: “este greu”, “nu-mi place”, “mă enervează”, “nu mă atrage deloc”, “nu-mi va folosi niciodată”. Ceea ce face diferenţa între aceste “comunicări” ale elevilor este motivaţia.Educaţia nu trebuie să doară sau să producă suferinţă, ci să placă, să fie de folos, să formeze cetăţeni responsabili, echilibraţi şi motivaţi.

    Acest lucru a fost demonstrat în cadrul orelor publice prezentate de către doamnele Matfeiciuc Svetlana (clasa a VII-a, ”Mother’s Day”) și Colesnic Olesea, (clasa a III-a ”They worked in the garden yesterday”). Lecțiile au fost apreciate cu calificativele ”foarte bine” și ”bine”.

    Direcția Învățământ Hâncești aduce mulțumiri directorului instituției dnei D. Mladan, dnei Sprînceană Elena, director adjunct pentru instruire, colectivului profesoral pentru buna organizare și desfășurare a seminarului.

    Postat 26 martie 2019

Seminarul raional cu profesorii de limba engleză:
Seminarul raional cu profesorii de limba engleză:
Seminarul raional cu profesorii de limba engleză:
Button Home Button Top of Page