COMUNICAT DE PRESĂ: seminarul raional cu directorii adjuncțipentru instruire cu subiectul ”Eficiența comisiilor multidisciplinare din instituțiile de învățământ general”
Button Back

Clama
  • COMUNICAT DE PRESĂ: seminarul raional cu directorii adjuncțipentru instruire cu subiectul ”Eficiența comisiilor multidisciplinare din instituțiile de învățământ general”

    În conformitate cu Planul de activitate al DÎ Hâncești, la data de 27 noiembrie, 2018 GM Bobeica a găzduit seminarul raional cu directorii adjuncți pentru instruire. Eficiența comisiilor multidisciplinare  din instituțiile de învățământ general a fost subiectul abordat în cadrul acestui seminar. Aspectele teoretice ale seminarului au fost valorificate  în cadrul prezentării în plen de către Buruian Eugenia, șef-adjunct al DÎ Hâncești,Costrâj Ala, specialist superior SPEM.  Directorii adjucți pentru instruire  s-au implicat activ în discuțiile cu referire la activitatea CMI și au făcut un bun schimb de experiență cu instituția gazdă la acest domeniu, prezentată de  directorul adjunct pentru instruire Olga Sava, cadrele didactice de sprijin Postolache Alexandra și Bajurean  Elena.  S-au asistat patru ore publice, unde a fost demonstrată o bună experiență în lucrul cu copiii cu CES: biologie, clasa a VI-a, prof. Hâncu Irina; științe, clasa a  IV-a, prof.Berehoi Marina ; limba franceză, clasa a VII-a, prof. Vrabie Silvia ;limba și lit.română, cl.a VIII-a, prof.Beregoi Sofia.   

    Seminarul s-a încheiat cu o activitate extracurriculară Viitorul nu deschide ușa celor ce vin fără trecut, concepută de Vrabie Silvia, director adjunct pentru educație, în care au fost încadrați și copiii cu CES.

    Direcția Învățământ aduce mulțumiri echipei manageriale, cadrelor didactice din IP GM Bobeica pentru buna organizare și desfășurare a seminarului.

    Postat 21 decembrie 2018

Button Home Button Top of Page