Comunicat_Sesiune de instruire/informare DÎ, CNA!
Button Back

Clama
  • Comunicat_Sesiune de instruire/informare DÎ, CNA!

    Direcția Învățământ Hîncești, în colaborare cu Centrul Național Anticorupție al Republicii Moldova, în temeiul Planului de activitate al CNA, a desfășurat la 04 noiembrie 2021, on-line - Sesiunea de instruire/informare cu genericul: ”Asigurarea și controlul integrității instituționale și profesionale în domeniul Educației”, la care au participat reprezentanți ai instituțiilor de învățământ primar, gimnazial și liceal: personal de conducere/personal didactic, liderul Consiliului elevilor, președintele Comitetului părintesc, doamna Valentina TONU, șefa Direcției Învățământ Hîncești, împreună cu specialiștii Direcției Învățământ.

    Moderatorul sesiunii de informare/instruire a fost dna Natalia CHEPTEA, inspector principal în cadrul CNA al Republicii Moldova, care pe parcursul activității a expus detaliat, prin exemple concrete, subiectul sesiunii.

    Cu siguranță, participanții la sesiune și-au reactualizat/aprofundat cunoștințele referitor la Integritatea instituțională și profesională în domeniul Educației și la sigur, în toate instituțiile educaționale din raionul Hîncești se va continua activitatea, educând tânăra generație în spiritul integrității și respectului față de legile Republicii Moldova.

    La finalul întâlnirii doamna Valentina TONU, șefa DÎ Hîncești i-a mulțumit doamnei Natalia CHEPTEA pentru elucidarea exhaustivă a aspectului integrității instituționale și profesionale. Totodată, a menționat că fiecare conducător, inclusiv cel al instituțiilor educaționale, trebuie să conștientizeze și să promoveze cutuma – integritatea morală și profesională a fost, este și rămâne a fi o virtute care definește distinct statutul onorific al pedagogului.

    Aducem mulțumiri doamnei Natalia CHEPTEA, inspector principal în cadrul CNA, pentru informația utilă prezentată în cadrul sesiunii, dorindu-i sănătate multă, succese în activitate și sperăm la colaborare și în continuare.

     

     

    Postat 05 noiembrie 2021

Sesiune de instruire/Informare DÎ, CNA
Sesiune de instruire/Informare DÎ, CNA
Sesiune de instruire/Informare DÎ, CNA
Sesiune de instruire/Informare DÎ, CNA
Sesiune de instruire/Informare DÎ, CNA
Button Home Button Top of Page