Comunicat de presă: Campionatul republican de jocuri intelectuale ”Sub cușma lui Guguță”
Button Back

Clama
  • Comunicat de presă: Campionatul republican de jocuri intelectuale ”Sub cușma lui Guguță”

    Centrul  Republican pentru Copii și Tineret, în parteneriat cu Asociația de Jocuri Intelectuale din Republica Moldova, a desfășurat cu succes cele 5 etape ale Campionatului Republican de Jocuri Intelectuale “Sub Cușma lui Guguță”, în perioada decembrie 2017 – mai 2018, în cadrul căruia au participat 32 de echipe din instituțiile de învățământ din țară, inclusiv și echipa de elevi din LT ”M. Sadoveanu” mun. Hâncești.

     Campionatul Republican de jocuri intelectuale ”Sub cușma lui Guguță”  este un joc de echipă compus din 6 etape. Fiecare etapă conţine 4 runde a câte 7 întrebări fiecare. Scopul proiectului îl reprezintă punerea în valoare a patrimoniului cultural al Republicii Moldova şi cultivarea sentimentelor de respect pentru valorile naţionale, prin promovarea acestora în forma jocurilor intelectual-distractive.

      Etapa finală s-a desfășura vineri, 11 mai 2018, unde au participat  24 de echipe formate din circa 160 de elevi ai claselor liceale din instituțiile de învățământ din țară. Echipa din Hâncești a ocupat locul III, astfel promovând nivel înalt al intelectualității în rândul elevilor.

        Cu acest prilej, Direcției Învățământ aduce sincere felicitări și mulțumiri echipei de cadre didactice din LT ”M. Sadoveanu” Hâncești și părinților elevilor pentru pregătirea foarte bună a acestora.

     

    Postat 17 mai 2018

Campionatul republican de jocuri intelectuale ”Sub cușma lui Guguță”
Campionatul republican de jocuri intelectuale ”Sub cușma lui Guguță”
Button Home Button Top of Page