Comunicat de presă: ediția I-âi a Festivității de omagiere ”Culegând petalele recunoștinței”
Button Back

Clama
  • Comunicat de presă: ediția I-âi a Festivității de omagiere ”Culegând petalele recunoștinței”

    Direcția Învățământ Hîncești, în colaborare cu CR al FSEȘ, a desfășurat ediția I-âi a Festivității de omagiere ”Culegând petalele recunoștinței”.

    La sărbătoare au participat cadre manageriale și didactice, cu nume notorii, care, în perioada 01.07.2020-01.07.2021, au atins o vârstă onorabilă de 50, 60, 70 ani.

              Pe parcursul a câtorva ore, moderatorii – dna Valentina TONU, șefa Direcției Învățământ Hîncești, dna Ana CIMPOIEȘU, președintele CR al FSEȘ,   s-au străduit să descrețească frunțile colegilor de breaslă, prin transmiterea emoțiilor pozitive, dedicarea cuvintelor frumoase și urărilor de bine...

    În cele din urmă, cei prezenți la festivitate au relatat multe lucruri adevărate, dar necunoscute de către ceilalți. Au recitat poezii și au interpretat cântece...

    Pentru ca sărbătoarea să ia o atmosferă incitantă, cu un buchet de melodii a venit în fața colegilor dna Valentina Iacub, șefa IET Leușeni, dl Viorel Tiron, profesor de educația muzicală din LT Lăpușna, Ansamblul folcloric ”Pe-un picior de plai”, conducător artistic dna Ecaterina Ursu, Gimnaziul Pașcani și surpriza cea mare a fost din partea dnei Vera Buiuc, specialist metodist, responsabil de activitatea bibliotecilor școlare din raion, prin interpretarea cântecului ”Anii mei”, cuvintele și melodia aparținându-i.

    La mulți ani omagiaților!

    Într-un ceas bun în continuarea organizării edițiilor următoare ale Festivității de omagiere a cadrelor manageriale care vor atinge vârstă onorabilă.

                                                                                                   

    V.Mititel, specialist principal,

     SMRUCRP

    Postat 24 iunie 2021

”Culegând petalele recunoștinței”
”Culegând petalele recunoștinței”
”Culegând petalele recunoștinței”
”Culegând petalele recunoștinței”
”Culegând petalele recunoștinței”
”Culegând petalele recunoștinței”
Button Home Button Top of Page