-
COMUNICAT DE PRESĂ: seminarul raional pentru profesorii de biologie cu tematica Asigurarea motivației elevului pentru propria învățare prin prisma stilurilor de învățare
În conformitate cu Planul de activitate al DÎ Hâncești, marți, 23 ianuarie, GM ,,S. Andreev” din s. Cioara a găzduit seminarul raional pentru profesorii de biologie cu tematica Asigurarea motivației elevului pentru propria învățare prin prisma stilurilor de învățare.
Aspectele teoretice ale seminarului au fost valorificate în cadrul prezentării în plen de către Buruian Eugenia, șef-adjunct al DÎ Hâncești. Cadrele didactice s-au implicat activ în discuțiile despre motivația elevului și stilurile de învățare, au făcut un bun schimb de experiență. Au asistat la două ore publice: biologie, clasa a VII-a, subiectul Organe de reproducere la plante, prof. Frumusache Pena; științe, clasa a V-a, subiectul Proprietățile generale ale substanțelor, profesoară Simașco Vasilisa. După debrifarea orelor, participanții la seminar au fost invitați în sala de festivități a instituției pentru a asista la activitatea extracurriculară Dor de Eminescu și a-și înmuia sufletul în lumina de aur topit al versului eminescian. În cadrul acestei activități a fost prezentat și proiectul Eminescu și natura. La pregătirea activității extracurriculare au contribuit Lefter Feodora și Bulgari Elena, prof. de limba și literatura română și Basarab Elena, prof. de ed. muzicală, pensionară. Atât lecțiile , cât și activitatea extracurriculară au fost apreciate cu calificativul ,, foarte bine ”.
Direcția Învățământ Hâncești aduce mulțumiri echipei manageriale a instituției: dnei director, Gherela Galina, dnei Sonic Svetlana, director-adjunct pentru instruire, dnei Simașco Ludmila, director- adjunct pentru educație, întregului colectiv profesoral pentru buna organizare și desfășurare a seminarului.
Șefa Direcției Învățământ Hîncești Valentina Tonu
Postat 27 ianuarie 2018
COMUNICAT DE PRESĂ: seminarul raional pentru profesorii de biologie cu tematica Asigurarea motivației elevului pentru propria învățare prin prisma stilurilor de învățare