Concursul teatrelor pentru copii din IET cu genericul ,,Sunt mic, dar actor iscusit”
Button Back

Clama
  • Concursul teatrelor pentru copii din IET cu genericul ,,Sunt mic, dar actor iscusit”

    În conformitate cu Planul  de activitate al Direcției Învățământ Hîncești pentru luna mai 2023, în perioada  15-19 mai 2023, la nivel raional, s-a desfășurat concursul  teatrelor pentru copii din IET cu genericul ,,Sunt mic, dar actor iscusit”.  În concurs au fost înscrise 15 IET, fiind evaluate de membrii juriului la nivel de fiecare instituție.

                  În urma spectacolelor vizionate și evaluate  de către membrii juriului, a fost stabilită o bună pregătire a tuturor instituțiilor incluse în concurs. La fel, instituțiile s-au remarcat prin decorul adecvat temei propuse, care a inclus materiale deosebite, confecționate manual, cu axare pe   elementele naționale strămoșești.

        Un alt aspect remarcat  de către membrii juriului: confecționarea relevantă a vestimentației personajelor, prin intermediul cărora, foarte bine  a fost transmis  mesajul poveștii.

                Un efort aparte l-a solicitat  pregătirea artistică și prestația eroilor din povești, accent fiind plasat  pe ținuta scenică, dicție, mimică, coreografie, fiind evidențiate individualitatea și unicitatea fiecăruia.

     Instituțiile implicate în concurs s-au remarcat printr-o cultură organizațională deosebită , spirit de echipă, colaborare eficientă cu părinții.

                 În acest context, reiterând cele menționate, Direcția Învățămînt Hîncești aduce mulțumiri managerilor, colectivelor pedadogice  din următoarele IET: Cioara, Călmățui, Leușeni, Nemțeni, Obileni, Mingir, Cărpineni nr.3, Bălceana, Lăpușna, Buțeni, Logănești, Hîncești  IET nr.4 și nr.7, Mereșeni,  Sărata-Galbenă.

    https://www.facebook.com/photo/?fbid=779945123732604&set=pcb.779948037065646

    Ex: Dănilă Maria, SPEM/ specialist principal

     

     

    Postat 22 mai 2023

Button Home Button Top of Page