COMUNICAT DE PRESĂ: seminarul raional „Rolul evaluării în monitorizarea progresului și a randamentului școlar la orele de limbă și literatură română”
Button Back

Clama
  • COMUNICAT DE PRESĂ: seminarul raional „Rolul evaluării în monitorizarea progresului și a randamentului școlar la orele de limbă și literatură română”

           38 de profesori de limbă și literatură română au participat la seminarul raional „Rolul evaluării în monitorizarea progresului și a randamentului școlar la orele de limbă și literatură română”. Evenimentul a fost organizat de către Direcția Învățământ Hâncești la data de 28 martie în Gimnaziul grădiniță Cărpineni.

            În cadrul seminarului, participanții au discutat despre rolul evaluării și importanța respectării principiilor de evaluare, au stabilit parametrii randamentului școlar, progresului școlar, succesului școlar.

           Ora demonstrativă, profesor- Ciugureanu Nadejda, a fost apreciată înalt de către colegii din raion, menționându-se, în special, eficiența  strategiilor de evaluare aplicate.

          De asemenea, în scopul realizării unui schimb de experiență, au fost prezentate sugestii cu referire la valorficarea rezultatelor evaluării de către Antohi Svetlana, profesor, LT „M. Eminescu„ Hâncești; s-au prezentat pașii de aplicare a hărții mentale în cadrul orelor de limbă și literatură română, profesor-Sârbu Svetlana, GM Mingir; prezentarea temei de cercetare profesională a fost realizată de Rachiu Aliona, LT „M. Sadoveanu” Hâncești; s-au propus modalități  de extindere a disciplinei, autor-Sergiu Ștefan, GM Onești.

             Activitatea extracurriculară a distins publicul prin măiestrie și talent.

           Participații la seminar au apreciat și implicarea echipei manageriale în organizarea și desfășurarea seminarului. În acest context, aducem mulțumiri echipei manageriale în frunte cu directorul instituției, Solomei Elena.

             Profesorii urmează să disemineze informațiile din cadrul seminarului printre cadrele didactice din cadrul instituției  în care activează.

    Postat 05 aprilie 2017

Documente anexate

Nr Titlul documentelor anexate
2151 SEMINAR_LROM_28-03-2017_poze (SEMINAR_LROM_28-03-2017_poze.rar)
Button Home Button Top of Page