COMUNICAT DE PRESĂ: seminarul raional cu profesorii de matematică “Evaluarea progresului și a randamentului școlar”
Button Back

Clama
  • COMUNICAT DE PRESĂ: seminarul raional cu profesorii de matematică “Evaluarea progresului și a randamentului școlar”

    La data de 31 martie 2017, în LT „M.Eminescu”, s-a desfășurat seminarul raional cu profesorii de matematică “Evaluarea progresului și a randamentului școlar”.

    Reușitele instituției au fost prezentate de dna Ana Plăcintă, directorul instituției și susținută de directorii-adjuncți pentru instruire: dnele Colța Elena și Tidvă Maria.

    Orele demonstrative prezentate de profesorii Ciubotaru Stanislav (grad didactic I), Țurcanu Natalia, Lupei Angela (grad didactic I) și Dancu Tatiana (grad didactic II)  au fost apreciate cu calificativul „foarte bine”.

    Pentru toți participanții a fost demonstrată o oră de evaluare în clasa a VIII-a, utilizându-se tabla interactivă, responsabili fiind Colța Elena și Natalia Țurcanu.

    Ora a finalizat cu elucidarea rezultatului fiecărui elev, exprimat în procente.

    Direcția Învățământ aduce mulțumiri echipei manageriale și tuturor profesorilor implicați în activitate, care le-a fost de real folos profesorilor de matematică, participanți la seminar. 

     

    Ex. V.Zamăneagra

    Postat 04 aprilie 2017

Documente anexate

Nr Titlul documentelor anexate
2142 seminarul raional cu profesorii de matematică_31-03-2017 (Seminarul raional cu profesorii de matematică_31-03-2017.rar)
Button Home Button Top of Page