MANAGERILOR ȘI PROFESORILOR DE MATEMATICĂ
Button Back

Clama
  • MANAGERILOR ȘI PROFESORILOR DE MATEMATICĂ

    Stimați șefi direcție de învățământ!

    Suntem îngrijorați de lipsa profesorilor calificați de matematică și, în acest sens, am optat pentru deschiderea unui program de master de profesionalizare Didactica matematicii. 

    Durata programului este de 3 semestre (90 credite), cu începere la 1 septembrie 2016, cu finalizare în ianuarie 2018. Teza susținută de master, cu calificarea Master în științele educației, va permite activtatea legală a absolvenților în licee, colegii, școli profesionale, instituții de învățământ superior, avansare în carieră și posibilitatea de a face studii la ciclul III, studii de doctorat. Programul de asemenea presupune și recalificarea concomitentă a profesorilor de alte disciplini școlare în profesori de matematică. Orarul lecțiilor (contact direct - vineri si simbata) și prezența cursurilor pe platforma de învățare electronică universitară permite realizarea studiilor în paralel cu activitatea în cîmpul muncii.

    În perioada 17 - 21 august 2016 va avea loc turul III de depunere a cererilor pentru concursul de admitere. Admiterea se realizează în baza notelor din diplomele candidaților (studii superioare de licență sau studii superioare Prebologna). 

    Dacă în regiunea Dvs. se atestă un deficit de profesori calificați de matematică, vă rugăm să difuzați scrisoarea atașată în școlile din subordinea Dvs., ca să contribuim de comun acord la formarea unor cadre didactice calificate.

    Cu profund respect, 

    Liubov Zastînceanu, dr. în pedagogie, conferențiar universitar în domeniul Didactica matematicii, șef secție studii a Universității de Stat "Alecu Russo" din Bălți

    Tel. de contact: 079783373, 023152391

    Postat 12 august 2016

Documente anexate

Nr Titlul documentelor anexate
1779 Profesorilor de matematică (Scrisoare_masterat_2016.doc)
Button Home Button Top of Page