Festivalul Naţional de Teatru Social
Button Back

Clama
  • Festivalul Naţional de Teatru Social

    Managerilor

    Ministerul Educaţiei Vă informează că Asociaţia Obştească de Tineret Educatori DE LA EGAL LA EGAL  din Republica Moldova, Y-PEER, în parteneriat cu  Ministerul Tineretului şi Sportului, UNFPA Moldova şi Fondul ONU pentru Populaţie, va organiza în luna noiembrie  2016, în oraşul Ialoveni, Festivalul Naţional de Teatru Social, ediţia a VII-a.

    Echipele de tineret  interesaţi să participe la Festivalul Naţional de Teatru Social , pot expedia formularul de aplicare pînă la data de  30 iunie 2016 la adresa de e-maill ypeer@ypeer.md. Detaliile privind condiţiile de înscriere le puteţi afla pe site-ul www.y-peer.md sau la conducătorul Festivalului  dna Galina Manole, galinamanole@gmail.com., telefon de contact (062111905 sau 082111907).

    În cadrul Festivalului din acest an vor fi selectate 30 de echipe de tineri, care vor beneficia de instruiri în tehnici de teatru social, dar şi în domeniul sănătăţii sexuale şi reproductive, prevenirea HIV şi comportamentelor de risc. Toate cheltuielele ce ţin de organizarea şi implimentarea acestor activităţi vor fi acoperite de AO Reţeaua de Tineri Educatori DE LA EGAL LA EGAL din Republica Moldova.

     

     

               Viceministru                                                              Elena Cernei

    Postat 22 iunie 2016

Button Home Button Top of Page