M   E   S   A   J   U   L   DIRECȚIEI ÎNVĂȚĂMÂNT HÎNCEȘTI CU PRILEJUL ZILEI PROFESIONALE A LUCRĂTORILOR DIN ÎNVĂȚĂMÂNT!
Button Back

Clama
  • M   E   S   A   J   U   L   DIRECȚIEI ÎNVĂȚĂMÂNT HÎNCEȘTI CU PRILEJUL ZILEI PROFESIONALE A LUCRĂTORILOR DIN ÎNVĂȚĂMÂNT!

    E iarăși 5 octombrie, Ziua profesională a lucrătorului din învățământ, zi care subliniază distinct importanța  crucială atribuită învățătorului în destinul omului, dar și responsabilitatea Acestuia, care cu multă dăruire, devotament și perspicacitate poartă pe umerii săi Lumina Viitorului.

    Se stie profesia de dascal (învățător, profesor) are un statut cuprinzător într-o societate modernă și este foarte greu măsori în cateva cuvinte tot ceea ce înseamnă învățătorul în societatea prezentului, dar recunoștința trebuie fie mare, dacă o raportăm la menirea acestei categorii profesionale. Considerațiile noastre se îndreaptă astăzi către cei care construiesc personalități și au înțeles și înteleg activitatea didactică se ridică la rangul de artă în a-i învăța pe alții bine.

    Într-o lume în care lucrurile derizorii și viețile mediocre ne copleșesc, plecăm frunțile în fața Dvoastră, spunându - simplu omenește: mulțumim , dragi învățători! dorim cât mai multe succese în plan profesional și invităm construim împreună marile performanțe ale celor mici! urăm sănătate și putere pentru continuarea lucrului pe care-l faceți cu dăruire. La mulți ani, generațiilor de învățători,care duceți pe umeri dulcea povară a luminii!

    Postat 04 octombrie 2021

Felicitare_Ziua profesională a Lucrătorilor din Învățământ!
Button Home Button Top of Page