Stimaţi absolvenţi, profesori, părinţi, elevi!
Button Back

Clama
  • Stimaţi absolvenţi, profesori, părinţi, elevi!

                                 Stimaţi absolvenţi, profesori, părinţi, elevi!

     

           Astăzi e ziua de 31 Mai, sfîrşitul anului de învăţămînt 2015-2016.   

        Nostalgice sunt clipele pe care le trăim cu toţii, dar mai ales dragii noştri absolvenţi. Această primăvară Vă va rămîne în amintirile Dvs pentru totdeauna. Instituţia de învăţămînt pe care o absolviţi astăzi Vă va rămîne lăcaşul sfînt al amintirilor, al cunoştinţelor temeinice şi al chipurilor profesorilor dragi.

                                               Dragi absolvenţi!

        Talentul se făureşte în tăcere, iar caracterul vîltoarea vieţii. Toate performanţele obţinute în diferite domenii şi mediile înalte la învăţătură Vă vor fi de folos în viitor şi, oricît de neprevăzute vor fi cărările destinului să reveniţi  mereu la şcoala, care v-a ajutat să Vă formaţi ca personalităţi gata de a se plia realităţilor timpului. Să reveniţi la şcoală pentru a Vă închina dascălilor voştri, care V-au călăuzit drumul către noi victorii, luminîndu-vă cu flacăra vie a înţelepciunii calea prin Ţara Cunoştinţelor, care V-au învăţat valorile general-umane, care sunt  primordiale în edificarea societăţii   şi statului de drept.

         O încercare de a demonstra cunoştinţele acumulate pe parcursul anilor de învăţămînt sunt examenele de absolvire, pe care Vă dorim să le susţineţi cu succes, deoarece ele Vă vor deschide calea spre viitor.

     

                                         Stimaţi profesori şi părinţi!

         E foarte greu să creşti şi să educi un copil. Dar această povară pe care V-aţi asumat-o, Vă va aduce multe emoţii, fericire şi  bucurii atunci, cînd peste ani veţi vedea rezultatul muncii Dvs. Educaţia reprezintă calea cea mai sigură spre prosperitate. Fie ca absolvenţii de astăzi să Vă bucure peste ani cu succesele şi realizările lor.

         Vă dorim tuturor o vacanţă de vis, şi fie ca această vacanţă să Vă sporească cunoaşterea de sine şi de lume, lărgindu-Vă orizontul armonios al omenescului.

         Cu ocazia Ultimului Sunet al anului de învăţămînt 2015-2016, în numele Consiliului Raional Hînceşti,  Vă aducem sincere felicitări.

     Preşedintele Raionului Hînceşti                         Ghenadie BUZA

    Postat 26 mai 2016

Button Home Button Top of Page