Gala Laureaților 2021!
Button Back

Clama
  • Gala Laureaților 2021!

    Prin prezenta, Direcția Învățământ Hîncești Vă informează că, în conformitate cu Planul Managerial al DÎ Hîncești pentru anul de studii 2020-2021 , la data de 21 iunie 2021 se va desfășura cea de a VIII-a ediție a  Galei Laureaților , pe teritoriul Complexului Istorico-Arhitectural Manuc Bey, în aer liber, cu un număr limitat de persoane.

    În cadrul Galei Laureaților se vor decerna premii pentru elevii și cadrele didactice care au demonstrat rezultate deosebite în cadrul concursurilor raionale și republicane în anul curent de studii.

    În acest context, solicităm respectuos să remiteți în adresa DÎ informația privind încadrarea instituțiilor, elevilor în diverse concursuri naționale și raionale, rezultatele înregistrate de către aceștia.  Drept dovadă vor servi diplomele de participare, certificatele, acordurile de parteneriat între instituții și localități. În cazul în care ați mediatizat diplomele de participare/evenimentul, transmiteți link-ul, altminteri se anexează dovada.Termen de prezentare - 2 iunie, 2021, pe adresa electronică a DÎ.

    În contextul epidemiologic de Covid-19, activitatea se va desfășura cu un număr limitat de persoane, cu respectarea obligatorie a cerințelor sanitaro-epidemiologice.

    Direcția Învățământ recomandă/propune participanților  să opteze pentru un element de distingere a instituției pe care o reprezintă: stil vestimentar sau accesoriu, stemă, drapel, etc.

    Postat 27 mai 2021

Documente anexate

Nr Titlul documentelor anexate
3443 Regulament (Regulament _Elevul anului.pdf)
3449 Anexa 1,2 _Regulamentul „Elevul Anului” (Anexa nr1,2 Elevul Anului.docx)
Button Home Button Top of Page