SEDINȚA cu lucrătorii muzicali din IET
Button Back

Clama
  • SEDINȚA cu lucrătorii muzicali din IET

     
     
    ,,Tradiții și obiceiuri de Florii ” a fost tematica întrunirii metodice organizată cu cadrele didactice și lucrătorii muzicali din IET, raionul Hîncești.
    Tematica propusă a avut drept scop promovarea valorilor naționale prin cultivarea la copii a datinilor și obiceiurilor strămoșești.
    Mediul educațional creat în instituție a fost unul cu adevărat al sărbătorii de Florii, nu au lipsit specificul acestei sărbători - crenguțele de salcie.
    Binecuvântarea acestei sărbători a fost înfăptuită de către preotul paroh al bisericii „Sfântul Dumitru ”, Andrei Simon. Iar dnul primar al localității, Andrei Buruian, a salutat prezența participanților și a menționat importanța proiectelor inițiate la nivel de localitate în vederea susținerii activității instituției prin crearea condițiilor favorabile pentru activitate.
    Desfășurarea activității extracurriculare a fost posibilă prin implicarea minunaților copilași din instituție, care au purtat vestimentație de sărbătoare și au fost unici prin recitarea poeziilor, cântecelor. Astfel, activitatea extracurriculară organizată de către cadrele didactice și lucrătorul muzical din IET „Andrieș” din satul Mereșeni, ghidați de dna manager Angela Antoci, a valorificat pe deplin obiectivele propuse.
    Direcția Învățământ Hîncești aduce mulțumiri APL(I) în persoana domnului primar Andrei Buruian, Preotului din localitate Andrei Simon, managerului și întreg colectivului instituției pentru implicarea și buna desfășurare a acestei activități.

    Postat 26 aprilie 2024

Button Home Button Top of Page