Concurs de selectare a unui grup de cel puţin 18 formatori care vor participa la un program de formare de formatori pentru personalul didactic în domeniul educaţiei şi nediscriminării
Button Back

Clama
  • Concurs de selectare a unui grup de cel puţin 18 formatori care vor participa la un program de formare de formatori pentru personalul didactic în domeniul educaţiei şi nediscriminării

    Direcţia Învăţămînt Hînceşti vă aduce la cunoştinţă scrisoarea nr.02/14-98 din 02.02.2015 în care este stipulat: Centrul de Resurse Juridice din Moldova (CRJM) şi Centrul Euroregional pentru Iniţiative Publice din România (ECPI) anunţă un concurs de selectare a unui grup de cel puţin 18 formatori care vor participa la un program de formare de formatori pentru personalul didactic în domeniul educaţiei şi nediscriminării.
        Programul de instruire va consta din 2 sesiuni de formare în domeniul egalităţii şi nediscriminării a cîte 3 zile fiecare, în perioada martie-mai 2015. Formatorii care vor fi selectaţi în urma programului de instruire vor livra, în calitate de formatori, cîte o instruire –cascadă pentru personalul didactic de nivel liceal şi gimnazial în domeniul egalităţii şi nediscriminării în perioada mai-septembrie 2015.
       Scopul programului constă  în abilitarea profesională a formatorilor-personal didactic de nivel liceal şi gimnazial în domeniul egalităţii şi nediscriminării.
       Programul de instruire a  formatorilor va fi pregătit  şi livrat  de experţi din România, care au o vastă  experienţă în acest domeniu, cu asistenţa juriştilor  de la CRJM.
       Sunt eligibile persoanele care sunt formatori sau potenţiali formatori pentru personalul didactic de nivel liceal şi gimnazial, interesaţi  de instruirea personalului didactic de nivel liceal  şi gimnazial în  în domeniul egalităţii şi nediscriminării.
        Persoanele eligibile  se pot înscrie expediind CV-ul cu indicarea experienţei de formator pentru personalul didactic de nivel liceal şi gimnazial la adresa de email:(doina.munteanu@crim.org) pînă la data de 07 februarie 2015, ora 17.00. În titlul mesajului se va indica: Concurs pentru TOT în domeniul egalităţii şi nediscriminării-formator personal didactic. Detalii pot fi accesate pe adresa: http:crjm.org/concurs-formatori-domeniu-egalitate-si-nediscriminare.
      La selectarea formatorilor se va lua în calcul egalitatea de gen şi diversitatea candidaţilor, experienţa acestora în calitate de formator pentru personalul didactic de nivel liceal şi gimnazial, precum şi capacitatea candidaţilor de a disemina informaţia unui număr larg de persoane din Republica Moldova.

     

     

     

    Ex. Macari T.

    0269-2-26-79

    Postat 04 februarie 2015

Button Home Button Top of Page