Stimați actanți ai procesului educațional din raion!
Button Back

Clama
 • Stimați actanți ai procesului educațional din raion!

  Stimați actanți ai procesului educațional din raion!

    Omul se ridica în viață prin muncă asiduă și străduință. Aceasta o putem enunța cu mândrie și în cazul Doamnei Valentina TONU, șefa Direcției Învățământ Hîncești, persoana care se caracterizează prin competență, responsabilitate, corectitudine, dăruire, devotament, perseverență, atitudine civică, implicare activă  în diverse proiecte la nivel raional, național și, nu în ultimul rând, un conducător cu aptitudini remarcabile.

    În temeiul art.88 lit.a) din Constituția Republicii Moldova și al Legii cu privire la distincțiile de stat ale Republicii Moldova, la 23 iunie 2020, Ziua funcționarului public, prin Decretul Președintelui Republicii Moldova privind conferirea de distincții de stat, pentru muncă îndelungată și prodigioasă în organele administrației publice, contribuție la promovarea transformărilor social-economice și activitate organizatorică, Dnei Valentina TONU, șefa Direcției Învățământ Hîncești, i s-a conferit  Ordinul ”Gloria Muncii”.          

             Felitări, Dna Valentina TONU!

    Vă urăm multă sănătate, să rămâneți și în continuare promotorul culturii, valorilor naționale și un bun exemplu pentru elevi, părinți, colegi, bucurându-Vă la nesfârsit de respectul celor din jur.

    La mai mult și la mai mare!   

   

  Angajații

  Direcției Învățământ

   Hîncești

  Postat 29 iunie 2020

Stimați actanți ai procesului educațional din raion!
Button Home Button Top of Page