Comunicat
Button Back

Clama
  • Comunicat

    CÎn 

    În scopul diminuării răspândirii virusului COVID-19 și în conformitate cu ”Reperele Metodologice privind  organizarea etapei republicane/ raionale/ municipale/ instituționale de atestare a cadrelor didactice și de conducere, sesiunea 2020, aprobate prin ordinul nr.431 din 06.05.2020, DÎ Hîncești a organizat și desfășurat etapa raională de atestare, ONLINE. Candidații la conferirea gradului didactic II și-au prezentat rapoartele de autoevaluare de la distanță, au elucidat momentele esențiale și au răspuns la întrebările Comisiei raionale de atestare, demonstrând competențe profesionale în conformitate cu standardele , responsabilitate pentru activitatea didactică și motivație de autoafirmare.

    Comisia Raională de atestare a remarcat responsabilitatea și profesionalismul cadrelor didactice, exprimându-şi speranţa că numărul celor care vor accede la grade didactice, în anii următori, va deveni mai mare.

    Direcția Învățământ Hâncești aduce mulțumiri comisiilor școlare de atestare pentru sprijinul acordat cadrelor didactice și atitudinea responsabilă în pregătirea documentației cu referire la atestare.

     

    Ex.Cojocaru I.

    Postat 15 iunie 2020

Atestare1
Atestare2
Atestare3
Atestare4
Atestare5
Atestare6
Atestare7
Button Home Button Top of Page