În atenția managerilor școlari_asigurarea accesului specialiștilor Campaniei Magenta Consulting!
Button Back

Clama
  • În atenția managerilor școlari_asigurarea accesului specialiștilor Campaniei Magenta Consulting!

    Prin prezenta, Direcția Învățământ Hâncești Vă informează despre revizuirea prin îmbunătățire a programelor de formare continuă a cadrelor didactice și a cadrelor de conducere în baza Standardelor de competență profesională ale cadrelor didactice și de conducere din învățământul general.

                În acest scop,Compania Magenta Consulting va efectua un studiu de evaluare a Programelor de formare continuă a cadrelor didactice și a cadrelor de conducere privind implementarea Standardelor de competență profesională ale cadrelor didactice/de conducere din învățământul general, care au fost desfășurate în luna decembrie 2016 și în perioada iulie-noiembrie 2017. Scopul studiului constă în determinarea impactului pe care l-a avut programele nominalizate și identificarea oportunităților de îmbunătățire în contiunuare a acestora.

                În cadrul studiului vor fi intervievate cadrele didactice și cadrele de conducere, care au participat la Programele de formare continuă privind implementarea Standardelor de Competență Profesională ale cadrelor didactice/de conducere din învățământul general, în perioada 2016-2017, precum și formatorii care au realizat instruirea cadrelor didactice și a celor de conducere din instituțiile de învățământ general.

                În acest context, DÎ Hâncești solicită managerilor școlari să asigure accesul specialiștilor Campaniei Magenta Consulting în instituțiile de învățământ, pentru a efectua studiul propus. Totodată, atenționăm asupra realizării activităților studiului în afara orelor de program.

    Postat 15 aprilie 2019

Button Home Button Top of Page