Atenție! Informație cu privire la Olimpiada, 2019
Button Back

Clama
  • Atenție! Informație cu privire la Olimpiada, 2019

    1. ora de începere a olimpiadelor este 10.00;
    2. prezentarea la olimpiadă se va face cu o jumătate de oră mai devreme, pentru ca, în conformitate cu listele afișate, să se asigure aranjarea elevilor în sălile de clasă;
    3. elevii vor deține asupra lor doar materialele necesare: caiet, pix de culoare albastră. La caiet va fi atașat un plic care va conține următoarele date: numele, prenumele elevului/ clasa/ numele, prenumele cadrului didactic. Se permite utilizarea următoarelor materiale suplimentare, după cum urmează:
    4. matematică-creion, riglă;
    5. chimie-calculator, sistemul periodic, tăblița solubilității;
    6. fizica-creion, riglă;
    7. educația plastică-hârtie, creion, radieră, acuarele, guașe.
    8. se interzice participanților să aibă asupra lor telefoane mobile, ele vor fi lăsate acasă sau însoțitorului echipei;
    9. directorii instituțiilor vor asigura, în condiții de securitate, transportarea elevilor la concurs. Se permite utilizarea autobuzelor școlare pentru deplasarea participanților, membrilor Comisiei de experți. În acest scop, managerii, în gestiunea cărora se află unitatea de transport, vor înainta demersul respectiv DÎ. Recomandăm cooperarea cu localitățile vecine pentru eficientizarea calității transportării.
    10. cheltuielile de transport pentru participanți și persoanele-însoțitori vor fi alocate din bugetul fiecărei instituții, iar pentru membrii comisiei de experți-de către DÎ

    Atenție maximă: membrii comisiilor de experți  se vor prezenta la centrul de verificare LT ”M. Sadoveanu„ Hâncești, conform anunțului  făcut de către președintele Comisiei de experți la disciplină.

     

    Ex. O. Scutaru, sp. principal, DÎ

    Tel. 026923826

    Postat 31 ianuarie 2019

Button Home Button Top of Page