COMUNICAT DE PRESĂ: seminarul metodico-practic raional al profesorilor de limba și literatura rusă cu tematica ”Utilizarea metodelor, tehnici și tehnologii moderne care contribuie la organizarea activității productive a elevilor la lecțiile de limba rusă”
Button Back

Clama
  • COMUNICAT DE PRESĂ: seminarul metodico-practic raional al profesorilor de limba și literatura rusă cu tematica ”Utilizarea metodelor, tehnici și tehnologii moderne care contribuie la organizarea activității productive a elevilor la lecțiile de limba rusă”

      La data de 30 noiembrie  2018, în incinta LT ”M. Lomonosov”, Direcția Învățământ Hâncești a desfășurat seminarul metodico-practic raional al profesorilor de limba și literatura rusă cu tematica ”Utilizarea metodelor, tehnici și tehnologii moderne care contribuie la organizarea activității productive a elevilor la lecțiile de limba rusă”.

      Reperele teoretice au fost prezentate de dna A. Costrîj, specialist superior DÎ. S-a mențonat că bunul mers al procesului de învățământ și rezultatele obținute depind de metodele și tehnicile utilizate.Strategiile  sunt instrumentele  importante aflate la dispoziția profesorului, care contribuie la asigurarea eficiența muncii educative.  S-a pus accentul pe îmbunătățirea calității procesului instructiv-educativ prin diversificarea și modificarea strategiilor de predare-învățare.

     În cadrul orelordemonstrative desfășurate de către dna Tanurcova Natalia și de către dna  Fedotchina Svetlana, au fost valorificate aspectele teoretice puse în discuție, evidențiind în mod practic cum este asigurat succesul prin selectarea adecvată a strategiilor.

     În scopul schimbului de experiență, au fost prezentate  aspecte de utilizarea celor mai eficiente  metode,  tehnici și tehnologii la ore  de către dna Vera Șveț, profesor de limba și literatura rusă, grad didactic II, GM Dancu.

    Activitatea extracurriculară ”La mulți ani, liceu drag”,  a promovat tradițiile liceului, care au confirmat că instituția pune accentul pe educarea copiilor în spiritual valorilor general-umane.

    Ca rezultat, a fost apreciată înalt o bună cultură organizațională a instituției, a colaborării membrilor echipei manageriale(director – dna Tanurcova Natalia, director-adjunct pentru instruire – dna Leus Tatiana, director-adjunct pentru educație – dna Shevchenko Maryna).

    Direcția Învățământ aduce mulțumiri administrației liceului pentru efortul depus în oraganizarea și desfășurarea seminarului.

    Postat 08 decembrie 2018

seminarul metodico-practic raional al profesorilor de limba și literatura rusă cu tematica ”Utilizarea metodelor, tehnici și tehnologii moderne care contribuie la organizarea activității productive a elevilor la lecțiile de limba rusă”
seminarul metodico-practic raional al profesorilor de limba și literatura rusă cu tematica ”Utilizarea metodelor, tehnici și tehnologii moderne care contribuie la organizarea activității productive a elevilor la lecțiile de limba rusă”
Button Home Button Top of Page